Steun Mensenrechten

Stop maatschappelijk geweld

26 september 2018 - Staking van vrachtwagenchauffeurs in 200 steden in Iran

Arrestaties tijdens opstand in Iran

VN veroordeeld Iran voor 64e keer

Solidariteit met politieke gevangenen

20 jarige Alireza Tajiki werd opgehangen

19 mei 2017 - Na de vele frauduleuze maatregelen en geknoei met stemmen door het Iraanse regiem, dwingen nu gevangenis autoriteiten in het hele land de geïnterneerden te stemmen in deze schijnverkiezingen.
Peyman Khanzadeh, onderdirecteur van de Urmia Centrale Gevangenis in noordwest Iran, kondigde over de gevangenisluidsprekers aan dat  verkiezingsdeelname voor alle geïnterneerden verplicht is en dat elke weigering hiertoe geen familiebezoek gedurende 3 maanden tot gevolg  zal hebben. Hij oefende ook druk uit op de gevangenen zonder identificatiedocument hun families de noodzakelijke documenten naar de gevangenis  te laten brengen.


Autoriteiten van de Diesel Abad gevangenis in Kermanshah, west Iran, hebben gevangenen die weigeren te stemmen gedreigd elk familiebezoek voor  een maand op te schorten.
Op 17 Mei verklaarde Ali Asghar Jahangir, chef van de Iraanse organisatie van Gevangenissen: “Stembussen zullen in de gevangenissen worden geplaatst en geïnterneerden met ID documenten kunnen stemmen.” (Dagblad Hamshahri  – 17 mei, 2017)

opstand in Iran

Iraans Regime Executeert nog steeds Kinderen

Het Rapport van Mev. Jahangiri aan Algemene Vergadering van VN

Verschrikkelijke kinderhandel