25 dec 2019 – Volgens de laatste reportages zijn er 1,500 protesterenden vermoord gedurende een drie-dagen-durend politie optreden tegen de november pro-testen in de verschillende provincies.
Ten minste 400 zijn vermoord in Teheran, 320 in Kermanshah, 270 in Fars, 240 in Khuzestan, 120 in Isfahan, en 100 in Alborz (Karaj).
Volgens ooggetuigen zijn gedurende de opstand honderden lichamen naar het Namazi hospitaal in Shiraz gebracht. Deze zijn niet meegerekend in het doden tal van de Iraanse protesten in Iran en worden onder-zocht.
Een maand na de protesten die over het hele land uitbraken moet het Iraanse regime alsnog de dodelijke tol van de Iraanse protesten bekend maken als ook van het aantal protesterenden die door de veiligheid troepen zijn vermoord. Uit angst voor landelijke en internationale consequenties van hun misdaden tegen de mensheid, weigerde het regime ook om het aantal van degenen die gearresteerd en gevangen gezet zijn te publiceren.
Iraanse veiligheid troepen inspecteren geregeld hospitalen, en werden de gewonde protesterenden en de lichamen van de doden weggehaald. Zij lieten eveneens na om de dode lichamen aan de families uit te leveren en deden het slechts onder voorwaarde dat zij hun geen begrafenis zouden geven en hun dierbaren in stilte en eenzaamheid begraven.
De lichamen van velen van de vermoorde protesterenden zijn van hospitaal of van de straat weggehaald en begraven op onbekende plaatsen.