Op 26 november heeft Khamenei zijn handlanger Sadegh Larijani, het hoofd van de rechterlijke macht van het regime, naar het strijdtoneel gestuurd waar de stakingen en moedige demonstraties van de arbeiders van de Haft Tappeh suikerfabriek en de Ahvaz Staalfabriek voortduren. Het regime is bevreesd voor het aanhouden en uitbreiden van de protesten en laat daarom zijn spierballen zien en intimideert de arbeiders dat zij hiervoor de rekening gaan betalen. “We moeten diegenen aanpakken die de orde in het land verstoren onder het mom van opkomen voor de eisen van de arbeiders”, aldus Larijani; “Arbeiders moeten niet toestaan dat hun eisen worden misbruikt door onze vijanden en dat er chaos wordt gecreëerd.”
Hij voegde er nog aan toe: “De eisen van de arbeiders zullen nooit worden ingewilligd door middel van onrust, crisis en acties tegen de openbare orde”. (Nieuwsagentschap IRNA , 26 november 2018).

Tezelfdertijd probeerde de onderdrukkingsmacht van het regime de voortgaande stakingen en demonstraties van de arbeiders te breken, maar ondanks de grootschalige aanwezigheid van veiligheidstroepen, mobiele eenheid en undercover agenten zijn de arbeiders van de staalindustrie hun derde stakingsweek ingegaan. De arbeiders verzamelden voor het gouvernementsgebouw van het regime in Ahvaz, doorbraken de blokkade van de onderdrukkingsmacht en demonstreerden in de straten van Ahvaz. Arbeiders en een groep jongeren uit Ahvaz riepen leuzen als: “Wij gaan er voor, wij zijn bereid te sterven, wij krijgen onze rechten, wij accepteren geen vernedering, onze vijand is hier en is niet de V.S. zoals zij zeggen, regering en maffia: een gelukkig huwelijk”.
Tegelijkertijd gingen de moedige arbeiders van de Haft Tappeh suikerfabriek hun 22ste stakingsdag in en demonstreerden in de stad Shush. Zij riepen leuzen als: “De arbeider gaat dood, hij accepteert geen vernederingen, dood aan de onderdrukkers, solidariteit met de arbeiders, gevangen genomen arbeiders moeten bevrijd worden, Staal en Haft Tappeh: eenheid, eenheid!”