Dinsdag, 23 Januari 2018 – In aanwezigheid van duizenden mensen heeft op zondag 21 januari de begrafenis plaatsgevonden van Pahlevan (de voorvechter) Seyyed Ebrahim Rasouli , de moedige zoon van het volk van Eghlid in de provincie Fars. Ebrahim Rassouli, bekend om zijn ridderlijkheid, zijn hoogstaand ethisch handelen en zijn hulp aan de armen van Eghlid, is op 18 Januari gedood bij een aanval van politiehuurlingen. Hij heeft zichzelf nog verdedigd met een jachtgeweer tegen de aanvallers van zijn huis. In een confrontatie die tien uur heeft geduurd is deze moedige held uiteindelijk gedood.
Khosrow Razmjouee, de criminele commandant van de politie van Eghlid, noemde Ebrahim een “bandiet” in een poging deze lage misdaad te verhullen.
De politiecommandant claimde zelfmoord, zich baserend op een drugslijst die zou zijn gevonden in het huis van Ebrahim (Club van Jonge Reporters, verbonden met de Revolutionaire Gardes, 18 Januari, 2018).

Het criminele religieuze regime gebaseerd op Velayat-e-faqih, wordt omgeven door woede en afgrijzen van het Iraanse volk en neemt zijn toevlucht
tot beschuldigingen als “smokkelaars, zelfmoordenaars en drugsgebruikers” om zijn misdaden te verhullen, wat de boosheid en walging van de in
opstand komende mensen door het hele land alleen maar doet toenemen.