“Wij zijn allemaal Mahsa, vecht, en wij zullen terugvechten”, “Dit jaar is een jaar van opoffering. Seyyed Ali (Khamenei) zal worden omvergeworpen.”
De uitroep “Dood aan Khamenei” door heel Iran, universiteitsstudenten en middelbarescholieren, arbeiders en winkeliers houden protesten. Op woensdag 26 oktober marcheerde de bevolking van Saqqez vanuit verschillende delen van de stad naar het graf van Mahsa Amini op de Aichi-begraafplaats om stil te staan bij de 40e dag van haar martelaarschap. Ondanks onderdrukkende maatregelen en wegblokkades bereikten mensen de begraafplaats via geheime routes, waaronder door de rivier.
De grote menigte van inwoners van Saqqez riep op de Aichi-begraafplaats: “Dood aan de dictator”, “Wij zijn allemaal Mahsa, Vecht en we zullen terugvechten”, en “Dit jaar is een jaar van opoffering. Seyyed Ali (Khamenei) zal omver worden geworpen”, “Vrijheid, Vrijheid, Vrijheid”, “Van Koerdistan tot Teheran, ik offer mijn leven op voor Iran”, en “Gevangengenomen docenten moeten worden vrijgelaten”.
Op markten werd in veel steden gestaakt. Groepen van olieraffinagemedewerkers in Teheran en Abadan legden eveneens hun werk neer.
Studenten van verscheidene universiteiten, waaronder Khajeh Nasir van Teheran, Teheran Tandheelkunde, Najaf Abad-universiteit, Tabriz, Teheran Campus Azad, Technisch College voor Meisjes van Isfahan, Chamran van Ahvaz, Azad Kerman, Ferdowski Technische Faculteit van Mashhad, Azad Boroujard, Sadrai Shiraz, Rasam Karaj hielden sit-ins en demonstraties.
In Teheran demonstreerden mensen in verschillende districten, waarbij ze riepen: “Dood aan de dictator” en “Dood aan Khamenei”. Tegelijkertijd protesteerden mensen in verscheidene steden, waaronder Isfahan, Kerman, Mashhad en Karaj.